tisdag 14 september 2010

Första försöket...

Detta är mitt första försökt till att få till en sufflett som passar Urban Jungle. Det finns vissa justeringar som måste göras + att jag måste få tag i metall pinnar som jag kan böja till. I denna sufflett har jag använt orginal pinnen från en orginal sufflett som jag fösriktigt sprättade upp så att jag kunde pilla ut pinnen :-D


Suffletten fästs på vagnen precis som orginal suffletterna dvs, med tryckknappar. De jag använder passar både på chassit och i klädseln. Suffletten har en lite mer tilltagen tittlucka än orginalen då jag personligen vill kunna se barnet i vagnen lite bättre.

Jag kommer inte börja ta emot beställningar på Uj suffletter än, måste få till mönstret först så att jag känner mig i alla fall 99 % nöjd. Men ville i alla fall visa upp att de är påväg :-D


Material: Svart kraftigare bomullstyg med vita stjärnor, svart bomullstyg, rött bomullstyg med vita stjärnor, genomskinlig plast, svart kantband, tryckknappar.

Mönster: eget efter en orginal sufflett.

4 kommentarer:

 1. Hej! Vad fint! Vad tror du att de kommer att kosta? Om jag har egna "metallpinnar"
  Mvh
  Lotta/SöstraMi

  SvaraRadera
 2. Jag har också sytt till en Swift, det var lite klurigt och blev inte helt hundra!

  SvaraRadera
 3. Söstrami: de kommer att landa på samma som Bugaboo suffletterna...350 kr för att sy upp + tygkostnad :-) Pinnen kommer att ingå i de 350 kronorna.

  Skapat av mig: nej det var svårt att få till riktigt bra, men skam den som ger sig :-) Ska testa att sy en till ikväll och göra de justeringar som jag upptäckte behöver göras!

  SvaraRadera
 4. halloj, har du kvar det röda tyget med vita stjärnorna?? eller vet du vart jag kan få tag i det?? ska göra om min sufflett till phil and teds sport, om inte du vill göra den åt mig? =) o sen två dynor med samma mönster. tack för svar!

  SvaraRadera