tisdag 21 september 2010

En molnig beställning med några liljekonvaljer till

Detta är som sagt en beställning som består av sittdyna, skötväska, blöjväska, filt och dagiskasse.

Sittdynan är sydd i svart molntyg, andra sida i Ikeas underbara fågeltyg. Svart kantband och 2 cm tjock skumgummi som stoppning.

Skötväskan är av modellen BagyBaby. Den har 3 fack inuti, ett lite större och två mindre. D-ringar för att kunna hänga skötväskan i väskkrokar. Kraftigt nylonband som axelrem. Utsidan är i det svarta molntyget och insidan i ett roligt hus-tyg från Ikea.

Blöjväskan är även den sydd i det svarta molntyget och med hus-tyget från Ikea som foder. Väskan kan hängas på vagnen med hjälp av kardborre och rymmer ca 3-4 blöjor, våtservetter, plånbok, mobil och nycklar.

En mysig fillt att ha i vagnen nu under hösten blev det också. Svart molntyg på ena sidan och gosig svart velour på andra sidan. Måttet på filten är ca 65x85 cm.


Dagiskassen är sydd i ett underbart retro tyg med liljekonvaljer på. Insidan är brun/sand färgat bomullstyg med vita prickar. Brunt kantband. Måttet är 60x50 cm inkl. handtaget.


+ att det är så roligt att få stora beställningar. Visst tar det lite tid att sy dem men det uppvägs av det roliga. Särkillt roligt är det att blöjväskan blivit så uppskattad!


- att jag fick sprätta och sy om dragkedjan i skötväskan 3 gånger då jag lyckades sy fast den åt fel håll hela tiden.

2 kommentarer:

  1. Fågeltyget gillade jag! Är det alltid från Ikea?

    SvaraRadera
  2. Anna: det tyget finns bara på ikea vad jag vet, det är designat av en av deras designers i alla fall.

    SvaraRadera