lördag 2 april 2011

Hej

Det blev ett långt uppehåll.
Längre än vad som var planerat, men ibland kan man inte styra över saker och ting.
Jag har befunnit mig i ett djupt svart hål och nu äntligen känns det som att jag kommit upp till ytan igen. Att jag kan andas och njuta av vad livet har att erbjuda. Det har varit otroligt jobbigt att erkänna att jag inte mått bra och för det mesta har jag satt på mitt glada ansikte och hållt masken uppe tills jag kommit hem där fasaden rasat igen.

Att sy, något som tidigare var ren och skär glädje för mig, blev en plåga. Jag kunde inte ens starta symaskinerna utan att få panik. Nu börjar glädjen infinna sig igen och ideérna bubblar inne i huvudet. Jag har saknat den känslan.

Planen är att öppna upp för beställningar igen inom den närmsta veckan. Jag kommer att börja långsamt och enbart ta emot beställningar på sittdynor och suffletter i början för att känna av hur det känns och om jag kan hålla leveranstiderna som till en början kommer att ligga på 2-3 veckor. Om allt känns bra och flyter på så kommer jag att börja ta emot beställningar på andra produkter också, samt korta leveranstiderna.

Jag vill tacka alla mina bloggläsare som trots dåliga uppdateringar i bloggen kikar in. Ni är helt fantastiska! Jag vill även tacka alla mina kunder som kommit med förfrågningar under tiden beställningsstoppet varat, det har fått mig att inse att mina produkter är efterfrågade och att någon faktiskt vill ha det jag syr. Jag vill också passa på att be om ursäkt för att ni inte fått svar på era förfrågningar. Det är en kombination av att jag inte orkat gå in på mailen och att yahoo strulat när jag försökt klicka in på mailen i inboxen för att läsa och svara. Därav har jag nu bytt mailadress. Den nya är: order@mammapavift.se och förhoppningsvis kommer denna att fungera bättre.

Sist men inte minst så vill jag be om ursäkt till alla er som la beställningar innan beställningsstoppet och som inte fått dem. Jag är hemskt ledsen för detta och om det finns något jag kan göra för att kompensera er så får ni gärna höra av er.

Kram Kicki

3 kommentarer:

 1. KUL att ha dig tillbaka!!! Du är efterlängtad! Jag som vill hinna beställa ett blöjfodral innan min prinsessa kommer om två veckor. Men det är ingen panik. Har ett som storebror kanske kan låna ut så länge :)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad kul att du är tillbaka! Du har faktiskt inspirerat mig till att sy mina egna sufletter (titta på Pimp my buggy). Tack för en bra beskrivning hur man gör!

  SvaraRadera
 3. Så härligt att du syr igen. Har tittat in på din blogg rätt många gånger för att inspireras av allt du gjort! Känns skönt att den stora stoppskylten är borta och att du mår bättre nu! Får också tacka för den fantastiska beskrivningen på hur man syr sufletter!
  /Carro

  SvaraRadera