lördag 20 december 2014

Amningshalsband, JellyCat och beställningar!

Hej alla fina!
Här kommer ett litet livstecken :-)
Bloggen har tyvärr hamnat lite i skymundan de senaste månaderna och nästan all kommunikation med er, mina fina kunder och följare, sker via Facebook sidan eller Instagram. Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera även här, bloggen har ju hängt med från hela första början och jag vill att den ska fortsätta att hänga med!

Det har hänt lite sedan sist. Vi har fått in ett nytt underbart märke i webbshoppen, JellyCat. De har så fina och underbara gosedjur som gör att man önskar att man kunde köpa allihop och ha själv. Vi har även tagit in lite barnvagnsmobiler från dem. Kika in i webbshoppen så kan ni se vilka vi har hemma!

"Amningshalsband" är också en nyhet. Vi tillverkar dem själva i giftfria träpärlor och det virkade ytterhöljet är i 100% bomull. De levereras monterade på satinband och man knyter det själv i önskad längd.
Dessa finns också att köpa i webbshoppen. 169 kr kostar de. 

Annars så rullar det på som vanligt :-) 
Jag har fått lite mail med frågan om när jag kommer att börja ta specialbeställningar igen och jag kan meddela att det kommer jag att göra 1 februari. Vi reser nämligen bort sista veckan i januari så innan dess känns det dumt att börja ta beställningar, men 1 februari är det fritt fram igen och då kommer jag ta beställningar på sittdynor, suffletter, skötväskor, mössor, halskragar, napphållare, väskkorkar och amningshalsband. 

Kram kram på er! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar