fredag 22 oktober 2010

Rutor!

En beställning bestående av åkpåse, filt och skötväska.Åkpåsen skulle passa en Urban Jungle Swift liggdel...de är pytte små så jag gjorde om det mönster jag använt när jag sytt åkpåsar till liggdelar så att den skulle passa i Swiftens liggdel. Åkpåsen har en dragsko högst upp så att man kan dra åt åkpåsen runt det lilla barnet. Den har tvåvägs dragkedjor så man kan plocka av hela locket om man vill. Ett lager vadd som isolerar tillsammans med fleecen på insidan.
Filten är sydd i samma rutiga tyg som åkpåsen. På andra sidan filten valde vi windstopper fleece för att göra den lite mer tålig mot vind. Måttet är 90 x 75 cm.


Skötväskan är av modell PracticalBaby. Utsidan är i svart markisväv och fodret är i det svarta molntyget. Axelremmen är reglerbar, det finns D- ringar på båda sidor så man kan hänga väskan i väskkrokar, 5 fack utvändigt varav ett stängs med dragkedja och 4 fack invändigt.

Material: Rutigt tyg från Åhlens som beställaren skickade, svart fleece, vadd, dragkedjor, gumisnodd, öljett, svart windstopperfleece, svart markisväv, molntyg i svart, D-ringar, svart bomullstyg, resår.

Mönster: eget till alla tre.

4 kommentarer:

  1. Supersnyggt! Man kan aldrig få för många rutor ;)

    /Mia

    SvaraRadera
  2. Oh, blir jätteförtjust. Måste ner och se om tyget fortfarande finns kvar på Åhléns.

    SvaraRadera