torsdag 8 juli 2010

Välkommen till Världen

Jag sitter just nu och syr på en massa beställningar och då blir det lätt lite stiltje i bloggen eftersom jag försöker att sy klart alla saker som behöver bandkantas så att jag kan bandkanta alla på en och samma gång. Detta pga att jag måste bygga om symaskinen för att få bandkantaren och det är lite bökigt och tidskrävande att bygga om den :-)
Tänkte att jag skulle passa på att visa lite obloggade saker tills beställningarna är klara och kan visas upp i bloggen.

Först ut är ett Välkommen till Världen paket som jag sytt på när tillfälle getts. Dreggelscarfen blev klar igår så nu är det färdigt för leverans. Mannen ska ta med det upp till mottagaren på måndag då han åker för att jobba i Stockholm där den lille nykomlingen bor. Jag hoppas att mössorna ska passa, när de var här och hälsade på för 1 vecka sedan pratade de om att lillens mössa började bli för liten så då passade jag på att sy två stycken i olika modeller. Båda i storlek 62-68.Material: Turkost molntyg och gul/orange molntyg från JNY Design, turkos velour och brun fleece från Furulunds, brun mudd från Stoff & Stil.

Mönster: Eget till filten, dreggelscarfen och knutmössan. Hjälmmössan är efter ett mönster i Anita Gunnars "Sy till småbarnen".

1 kommentar:

  1. Jättesött, har själv de tygerna. Men har ännu inte klurat ut vad jag ska sy utav det oranga molnen:) Tänk vilka I-lands problem man har........

    SvaraRadera