söndag 10 januari 2010

Åkpåse

Åkpåsen är sydd i 2 lager fleece och ett lager vadd. Den har delbara dragkedjor så att locket kan plockas av helt och man kan även öppna upp vid fötterna så att leriga skor kan hamna utanför.

Flärp att sätta över ryggstödet så att åkpåsen inte kanar. Finns även knytband så åkpåsen ska kunna fästas i vagnar där man inte kan trä över ryggen ex. Urban Jungle.

Hål för 5-punkssele finns.

Väl tilltagen fram så att locket går långt upp och man kan bädda in bebisen/barnet ordentligt.
Har länge velat göra om mitt mönster på åkpåse som jag hade från förra vintern men inte riktigt kommit för mig pga skolarbete, barnen och allt hushållsarbete. Men i fredags bestämde jag mig att börja och nu är det klart! Jag blev faktiskt rikyigt nöjd med resultatet och den har en mycket bättre passform nu. Jag inspirerades av BuggySnuggel och Bugaboos orginal åkpåsar och plockade lite från varje. Det enda som kunde blivit bättre är att den blev 5 cm för kort (tycker jag). Ska lägga till dessa 5 cm på nästa som jag syr.

4 kommentarer:

 1. men gu va fin, va sulle en sån kosta om man vill ha en:)???

  SvaraRadera
 2. verkligen jätte fin! och vilket härligt tyg det var!

  SvaraRadera
 3. Hej Lina!
  Jag tar 240 kr + tygkostnad för att sy en sån åkpåse. I de 240 kr så ingår kantband och dragkedjor + vadd. Så det beror lite på vad du vill ha för fleece tyg.

  Sandra: Tack så mycket...ja tyget är jätte mysigt. Älskar det!

  SvaraRadera
 4. Hej! Åkpåsen e så fin=) går locket å ta av så man har den som sittvagnsdyna??

  Mvh Lotta

  SvaraRadera