lördag 30 maj 2009

Sufflett + sittdyna x 2

Två sett med sittdyna och sufflett har det blivit sytt. En är beställning och den andra tror jag att grodan ska få ha nu i sommar, men jag har inte bestämt mig än.Först ut är det beställningen. Tecknat tyg i svart och vitt på utsidan av suffletten, vit enfärgad bomull på insidan av suffletten och röda kantband. Sittdynan har det tecknade tyget på ena sidan och på andra är det ett rött bomullstyg med vita prickar och rött kantband.

Den andra suffletten är sydd i ett vitt bomullstyg med svarta och röda djur på, insidan i röd bomull och rött kantband. Sittdynan har samma vita bomullstyg med djur på som suffletten och andra sidan har svart fleece, rött kantband.

3 kommentarer:

 1. åhh så fina, tycker du är så duktig.

  hur är det att sy i skumgummi, har inte provat men en del har önskat det, men har fått för mig att det ska va lite krångligt,

  satu

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Tack så mycket!

  Jo lite knepigt är det väl, men inte så farligt. Det svåraste är att få kantbandet bra. Jag syr 2 sömmar nära varandra längs med kanten på ca 0.5 cm mellanrum och sedan klipper jag så nära den yttersta kanten som möjligt. Det underlättar när man sedan ska bandkanta.

  /Kicki

  SvaraRadera
 3. Vilka fantastiska tyger!
  Blev bara så häftigt till vagnarna!

  SvaraRadera