fredag 12 december 2008

Skötväska

Detta var en ide jag fick när jag höll på att rensa i garderoben här hemma. Jag hittade en gammal jeans kjol som jag köpte för 8 år sedan, dvs innan jag fick barn. Nu skulle jag aldrig komma i den igen inte ens om jag gick ner 10 kg :-) Men jag ville inte slänga den utan kom på den smarta iden att man kan ju sy om den till något annat. Det blev en skötväska som passar perfekt till grodans denim vagn!


Jag klippte av kjolen i önskad längd och använde de delar som blev över till att göra botten. Jag fodrade väskan med ett tyg köpt på Furulunds, det är brunt med vita hjärtan. Två fickor innuti för att kunna stoppa blöjor och tvättlappar i. Alla fickor som var på kjolen fungerar fortfarande och där kan man förvara mobil, plånbok, nappar, nycklar osv. Jag gjorde axelremmen avtagbar så att man även kan hänga väskan i barnvagnskrokar.
Framsidan

Baksidan

Insidan

Material: En gammal jeanskjol köpt på HM för ca 8 år sedan, Brunt tyg med vita hjärtan från Furulunds, Svart resår, Svart nylonband, 2 karbinhakar, 2 D ringar, Svart kardborre.

Mönster: mitt eget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar